Hulp bij boekhouden voor zzp’ers

In 1 week grip op je financiën, zodat jij alle tijd en rust hebt om te doen waar je blij van wordt

Het weten en begrijpen van je administratie lijkt misschien minder enerverend als het lanceren van een nieuwe dienst of het ontwerpen van je branding. Toch vormt je administratie de basis van je onderneming.

Het is tijd om jezelf en jouw onderneming serieus te nemen.  Stop met jezelf te downgraden, door je onderneming te zien en omschrijven als een bedrijfje. Daarmee maak je jezelf kleiner dan je bent.

Jouw cijfers maken het verschil tussen een failliet en een succesvol bedrijf.

Voor zzp’ers die klaar zijn om van hun ‘bedrijfje’ een winstgevende onderneming te maken

1 op 1 Training

Administratie doe je zelf voor ZZP'ers

1.

Kennismaking

We beginnen met een (online) intakegesprek, zodat je kunt vertellen wie je bent en waar je hulp bij nodig hebt.

2.

Het beste boekhoudpakket voor jou

Op basis van jouw wensen, adviseer ik het juiste boekhoudpakket, waarmee jij straks simpel je eigen administratie doet. Vaak is dat Snelstart, Acumulus of Wefact. Werk jij momenteel al met een systeem maar kun je hier niet mee overweg? Dan help ik je graag de overstap te maken naar één van de bovenstaande pakketten.

3.

Boekhoudsoftware op maat

Heb je jouw boekhoudsoftware gekozen? Dan heb ik een aantal gegevens van je nodig, zoals je BTW nummer, kvk-nummer en je logo. Die gebruik ik om je pakket voor je in te richten.

4.

Persoonlijke 1:1 uitleg (online)

Nadat het pakket helemaal op maat is ingericht, plannen we een nieuwe (online) afspraak. Je krijgt dan 1:1 uitleg, zodat jij de belangrijkste financiële gegevens snapt en alles uit je boekhoudsysteem én bedrijf haalt.

5.

Hulp tot en met de eerste BTW aangifte

Na de training ‘Administratie doe je zelf’ weet je op financieel gebied alles wat je als ondernemer nodig hebt. Dankzij de handige uitleg en 1:1 begeleiding ken jij je cijfers en is je administratie helemaal op orde.

Heb je, nu je er in de praktijk mee aan de slag gaat, toch een vraag waar je niet helemaal uitkomt, dan kun je die altijd stellen. Je mag altijd mailen of bellen. Ik help je tot en met het indienen van je eerstvolgende btw-aangifte.

 
 

Investering

€ 297,- excl. btw

Na deze boekhoudtraining bij jij ready to go

abonnement

Wij kijken mee

Het ‘Wij kijken mee’ abonnement is handig als je de gelegenheid wilt hebben om extra vragen te stellen aan een boekhoudcoach, als je ergens niet uitkomt.

Heb jij de training ‘Administratie doe je zelf’ afgerond, dan krijg je de eerste 3 maanden 50% korting.

Investering

€ 75,- per maand (excl. 21% BTW)

Veelgestelde vragen

Er zijn tegenwoordig veel boekhoudprogramma’s waar je als zelfstandig ondernemer uit kunt kiezen. Hoe weet je welke software het beste bij je past?

Als boekhoud expert voor zzp’ers kijk ik altijd mee naar wat jij nodig hebt.

Schakel je m’n hulp in, dan plannen we eerst een intakegesprek in. Ik stel vragen om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Op basis daarvan weet ik precies welke functionaliteiten jij nodig hebt en krijg je advies over welk boekhoudpakket het meest geschikt is en waarom. Ik werk hiervoor met drie pakketten:

  • Acumulus
  • Snelstart
  • Wefact


Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kun je boekhouden vanaf € 10,- per maand excl. btw.

Ja, help me bij het kiezen van het juiste boekhoudprogramma

Na de training is het heel eenvoudig om je eigen administratie te houden. En als je eenmaal weet wat je aan het doet bent, krijg je er vaak nog plezier in ook 😉

Wil je je boekhouding en aangiftes toch liever uitbesteden? Dat kan. Wij werken mee en:  

  • verwerken van alle ‘bonnetjes’ en ontvangen in/verkoop facturen + verwerken van alle bankmutaties
  • jij kunt onbeperkt al je administratieve vragen stellen
  • dienen elk kwartaal een tijdige aangifte van de omzetbelasting in
  • verzorgen de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting (inclusief eventueel fiscaal partner zonder eigen onderneming)


Investering

€ 197,- per maand (excl. 21% BTW)

Ja, ik wil mijn administratie uitbesteden