Over mij

Over mij

Hi, ik ben Claudia Coté en als boekhoudcoach help ik jou bij het kennen en begrijpen van de essentiële cijfers van je bedrijf.

Een kloppende administratie geeft rust in je hoofd. En geeft jou de tijd en ruimte om te doen wat jij als ondernemer graag doet.

Je hoeft geen wiskundeknobbel te hebben om een ​​winstgevend bedrijf te runnen. Wel zijn er een aantal cijfers die elke zzp’er zou moeten weten. Ik laat je zien welke gegevens voor jou als zzp’er van belang zijn en wat ze precies betekenen.

Je leert hoe je je administratie zelf up-to-date houdt en vooral: hoe jij het optimale resultaat uit je bedrijf haalt.

Nu snap ik het eindelijk.”


“Oh, werkt dat zo!”

“Waarom wist ik dit niet eerder?”

Zomaar wat reacties van ondernemers, die ik heb begeleid bij het inzichtelijk krijgen van hun cijfers. 

Als jij snapt wat je aan het doen bent, dan wordt je administratie een stuk makkelijker. Je ziet waar elke euro in je onderneming naar toe gaat en ontdekt hoe je gericht stappen zet richting je doelen. 

Begrijpelijke taal

Als ervaren boekhoudcoach leg ik jouw administratie op een eenvoudige manier uit. Tot nu toe is er dan ook nog nooit een klant geweest die na m’n uitleg zei: “Ik snap er nog steeds niks van”. Ik pas me snel aan naar jouw situatie en wensen. Ook als je geen ‘cijfermens’ bent en zelfs als je denkt weinig te snappen van boekhouden.

 

Eerlijkheid

Je krijgt eerlijk en betrouwbaar advies. Dat betekent ook dat ik soms iets zal zeggen wat je niet leuk vindt. Pijnlijk eerlijk, noemen ze dat 😉 Altijd met de intentie om jou beter te maken. Koop je bijvoorbeeld teveel in of is je tarief te laag is om er een goede boterham mee te verdienen, dan hoor je dat. Een klant zei ooit: “Ik vind het niet altijd leuk wat je zegt, maar je hebt wel altijd gelijk.” Zo weet je waar je aan toe bent.

Moeder en ondernemer

Ik ben getrouwd en in 2015 werd ik moeder van een prachtige zoon. Als werkende moeder begrijp ik wat het is om veel ballen hoog te houden. Of je nu een druk gezinsleven of sociaal leven hebt, ik help je het  ondernemerschap te combineren met je dagelijkse leven.

Zodra het overzicht weg is, is de controle ook weg. Ik leer je om zelf de touwtjes in handen te nemen.

Ruime ervaring als boekhouder

Na 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt in verschillende administratieve functies, ben ik in 2016 met administratiekantoor Claudia gestart. Waarbij ik me heb gespecialiseerd in de boekhoudpakketten van Snelstart, Acumulus en Wefact.

Tijdens dit werk kwam ik erachter dat veel ondernemers zelf graag hun administratie doen. Alleen mis je vaak de handvatten om dit zelf in een zo kort mogelijke tijd en zonder stress te doen. Alles is te Googlen, maar er gaat niets boven persoonlijke hulp om jouw administratie in orde te maken.

Daarom ben ik in 2022  CAT – ofwel Claudia Administratie en Training gestart. Daarin komen de twee dingen samen die ik het liefst doe: mensen helpen en het creëren van overzicht.

Claudia